Over ons

Wij zijn Jacqueline en Krijn van Putten.

Wij zijn geboren in Rotterdam en daar zijn we ook opgegroeid; vanaf 1968 in Rotterdam-Ommoord, maar toen kenden we elkaar nog niet.

In 1972 kwamen we samen op dezelfde school in Capelle aan den IJssel en sinds 1973 zijn we samen. Als 16-jarigen! Veel te jong? Het bleek het Grote Geluk te zijn. In 2017 hebben we ons 40 jarige bruiloft gevierd door samen een reis naar Japan te maken en een jaar later met de kinderen en kleinkinderen een week in Malaga te verblijven. 

In 2006 hebben we ons huis in Frankrijk gekocht: in de Morvan, een natuurpark in Bourgondië. Daar hebben we veel vakanties doorgebracht en na het pensioen in 2023 zitten we hier de helft van het jaar. 

De eerste jaren van onze periode in Frankrijk, was Luna onze trouwe metgezel: een kooiker-hondje waar we zeer aan gehecht zijn geraakt. Na haar dood in 2020 is Binky in ons gezin gekomen, een lief, relaxed asielzoekertje uit Roemenië.

 

Naast ons huis in Frankrijk, hebben we altijd de gelegenheid aangegrepen om stedereizen te maken. De laatste jaren vooral in de voorjaarsvakantie richting zuid Spanje.

Dat is ons zo goed bevallen dat we dit jaar na het pensionerem, twee weken zijn geweest.

En in 2024 gaan we vier weken, zodat Binky ook meekan en we niet hoeven te vliegen